Ásványkarkötő

4490 Ft

Kizárólag ásvány gyöngyökből készült karkötőink nem csupán mutatós ékszerek, sokkal többek annál! Pozitív energiákat szabadíthatnak fel, miközben gyógyhatásuknak köszönhetően egyaránt ápolhatják testünket és lelkünket.

Karkötőinket olyan gondosan válogatott ásványgyöngyökből készítettük, amelyek segíthetik a mindennapi szellemi feltöltődés és harmónia megteremtését. Fontosnak tartottuk, hogy az ásványok tulajdonságait szem előtt tartva olyan köveket válasszunk, amelyek a hölgyek számára a legideálisabbak. Legyen szó hormonális problémákról, termékenységi nehézségekről vagy akár szülési fájdalmakról, az ásványok babavárás előtt, alatt és után is kifejthetik áldásos hatásaikat!

Kitűnő ajándék várandósság idejére, de babát tervező barátainkat, szeretteinket is meglephetjük vele! A baba megérkezésének ünneplésére is egy egyedi ajándék lehet a mamának.

Ásványok:

Jáde

Tisztaság, nyugalom jelképe, belső és családi béke köve, védelem, szeretet erősítő és fenntartó, megszabadít a negatív gondolatoktól, jótékonyan hat a termékenységre önmagában is, holdkővel együtt különösen, szülésnél szerencsét jelent szülőként.

Hegyikristály

Fokozza az ásványok hatását, számtalan pozitív hatása van a testre, gyógyító kő, stresszoldó és nyugtató, fájdalomcsillapító, immunrendszer élénkítő, csökkenti az aggódást és véd a negatív energiától.

Rózsakvarc

A szeretet és a béke köve, helyreállítja a harmóniát és a bizalmat, jótékonyan hat a szívre, elűzi a félelmet, haragot, csökkenti a stresszt, hatásos rémálmok ellen, fokozza a termékenységet.

Amazonit

Eloszlatja a negatív energiákat, csökkenti az aggódást, érzelmi megrázkódtatást, félelemérzetet, a megérzéseknek utat enged, véd a káros szennyezésektől, helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, hatásos menstruációs panaszok ellen.

Holdkő

Egy igazi női kő, nyugtat, lazít, szabályozza a petefészek működését, hatásos menstruációs és hormonháztartási zavarok ellen, enhyíti a menstruáció előtti tüneteket, fogantatás, szülés és szoptatás alatt is kifejti jótékony hatásait.

  • Ásványkarkötőinket rugalmas damilon 2 méretben készítjük, kérünk válaszd ki a neked megfelelőt.

Kismama ásványkarkötők. Egyedi babaváró ajándék és örök emlék várandós anyukáknak.